Obserwacje poczynione w kręgu "uczniów czarnoksiężnika", jak żartobliwie nazywam uczestników moich kursów, pozwoliły mi dostrzec z jednej strony duże zainteresowanie cukiernictwem, a z drugiej panoszącą się w tej dziedzinie ignorancję. Podstawy przygotowania deserów znają wszyscy - zarówno amatorzy, jak i profesjonaliści.
Zmieniają się, co oczywiste, sposoby ich przyrządzania i podania oraz składniki.
Dlatego też w tej książce dzielę się swoimi doświadczeniami i prezentuję przepisy odpowiednie dla każdego. Mam nadzieję, że okaże się ona przydatna…
Od Autorki
Zmieniają się, co oczywiste, sposoby ich przyrządzania i podania oraz składniki.
Dlatego też w tej książce dzielę się swoimi doświadczeniami i prezentuję przepisy odpowiednie dla każdego. Mam nadzieję, że okaże się ona przydatna…
Od Autorki
Szczegóły
Tytuł: Desery. Porady cukiernikaAutor: Giovanni Pina
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788377081662
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 480
Format: 13.5x19.5 cm
Oprawa: oprawa zintegrowana
Waga: 0.612 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Wielka księga prac plastycznych
Publicat
The Hunger Games
Scholastic
Podróż do krainy zeków
Czarne
Kalendarz 2014 Ptaki
Kalpol