Pożywne potrawy dla zgłodniałych: od pieczeni wieprzowej w ziołowej skorupce przez pieczeń po burgundzku po nadziewaną roladę wieprzową.
Wyjątkowe dania na uroczyste okazje: od duszonej jagnięciny przez polędwicę wołową w serowej skorupce po kaczkę z pomarańczami.
Wykwintne przysmaki dla dbających o linię: od rostbefu w pikantnej skorupce przez pieczonego kurczaka po nadziewaną pierś indyczą.
Szczegóły
Tytuł: Wyśmienite pieczeniePodtytuł: Urozmaicone, sycące i smakowite
Wydawnictwo: Vemag
ISBN: 9783625130109
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 64
Format: 21.5x29.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.54 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kotlety zrazy medaliony
Prószyński i S-ka
Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety
Prószyński i S-ka
Polska/Poland
Festina
White Plate Słodkie
Dwie Siostry
Działka dziadka działkowicza
Widnokrąg
Dobre bo polskie Wieprzowina
Olesiejuk
Hygge
Duńska sztuka szczęścia
Duńska sztuka szczęścia
Insignis