Kuchnia bez pszenicy
150 przepisów, które pomogą pozbyć się pszennego brzucha i wyzdrowieć
Bukowy Las
Druga po bestsellerowej "Diecie bez pszenicy" książka doktora Williama Davisa, pogromcy otyłości i chorób związanych ze spożywaniem złych zbóż to książka kucharska zawierająca przepisy na dania bez pszenicy oraz szerokie komentarze na temat życia bez pszenicy, a także sylwetki osób, które odrzuciły pszenicę, schudły i wyzdrowiały. W książce znajduje się 150 inspirujących przepisów, które pomogą w pozbyciu się pszennego brzucha i utrzymaniu niższej wagi! Są tu receptury na energetyzujące śniadania, zaspokajające głód posiłki południowe, apetyczne rodzinne obiady i pyszne słodkie wypieki na deser. A wszystko bez użycia pszenicy i bez glutenu! Poza przepisami, do których będzie się powracać wielokrotnie, autor zamieścił porady dotyczące gotowania i wymiany składników, a także wskazówki odnośnie do zakupów i organizacji spiżarni. Wszystko to pozwoli każdemu tworzyć bezpszenne wersje ulubionych dań i wypieków ciast, placków, chleba, z których, jak się okazuje, wcale nie trzeba rezygnować!
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia bez pszenicyPodtytuł: 150 przepisów, które pomogą pozbyć się pszennego brzucha i wyzdrowieć
Autor: William Davis
Wydawnictwo: Bukowy Las
ISBN: 9788363431587
Tytuł oryginału: Wheatbelly Cookbook
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Palewicz Roman
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 464
Format: 16.5x20.5cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.69 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Olej lniany
Hartigramma
Płukanie ust olejem
Vital