Jadłonomia
Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan

Dwie Siostry

  • Rok wydania: 2017
  • Format: 17.0x21.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
45,30 PLN
Nasza cena
33,35 PLN
Oszczędzasz 27%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?

Do czego wykorzystać natkę marchewki?

Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień Dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Wydanie z 2017 ma mniejszy, poręczniejszy rozmiar!


Szczegóły

Tytuł: Jadłonomia
Podtytuł: Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan
Autor: Marta Dymek
Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788363696351
Tytuł tomu: Jadłonomia Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan
Język oryginału: polski
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 282
Format: 17.0x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.714 kg

Recenzje