Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
65/2013

WSiP

  • Rok wydania: 2013
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
94,50 PLN
Nasza cena
85,90 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 66,29 zł



Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów).

Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.

Szczegóły

Tytuł: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
Podtytuł: 65/2013
Autor: Anna Kmiołek
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302135897
Kategoria: Podręczniki
Technikum
Szkoła branżowa I stopnia

MEN: 65/2013
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 184
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.29 kg

Recenzje