Wykwintne desery Musy budynie i kremy

Jedność

  • Rok wydania: 2013
  • Format: 19.5x19.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
24,90 PLN
Nasza cena
15,82 PLN
Oszczędzasz 37%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Książka ta zawiera przepisy na najsmaczniejsze desery, takie jak: panna cotta, bavarese, zabajone czy parfait. Nie brak też w niej zaskakujących wariacji z pysznymi budyniami i musami w roli głównej. A do tego szczypta cukierniczej teorii i dużo praktycznych porad. Winogronowe bavarese z chantilly Blamanż migdałowy Creme brulée Parfait z nugatem i sosem czekoladowym Tortini z ryżu basmati Zabajone z kwiatem pomarańczy Odbiorcy: - miłośnicy wszelkich deserów, zwłaszcza ci lubiący przygotowywać je samodzielnie - osoby szukające niezobowiązującego upominku. Dlaczego warto przeczytać tę książkę: - zawiera niezbędne informacje o sposobach przygotowywania puszystych deserów i ich najważniejszych składnikach, będących podstawą kulinarnego sukcesu - proponowane przepisy są proste, a jednocześnie ich rezultat niezwykle efektowny - staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom

Szczegóły

Tytuł: Wykwintne desery Musy budynie i kremy
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788376607993
Tytuł oryginału: DOLCI AL. CUCCHIAIO
Język oryginału: włoski
Tłumacz: Pająk Zofia
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 95
Format: 19.5x19.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.455 kg

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: