Domowy wyrób wędlin

Arystoteles

  • Rok wydania: 2013
  • Format: 16.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
6,99 PLN
Nasza cena
4,78 PLN
Oszczędzasz 32%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Krótka historia wędliniarstwa w Polsce Zasady doboru mięsa. Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa. Domowe wędzenie wędlin. Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów. Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.

Szczegóły

Tytuł: Domowy wyrób wędlin
Autor: Franciszek Wolski
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788363803230
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 64
Format: 16.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg

Recenzje