Krótka historia wędliniarstwa w Polsce
Zasady doboru mięsa.
Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa.
Domowe wędzenie wędlin.
Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów.
Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.
Szczegóły
Tytuł: Domowy wyrób wędlinAutor: Franciszek Wolski
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788363803230
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 64
Format: 16.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Ziółka dla dzieci
Studio Astropsychologii
Ziołolecznictwo dla dzieci
Astrum
Ziołowa apteczka na dziecięce choroby II
WYDAWNICTWO DUSZPASTERSTWA ROLNIKOW
Dieta w cukrzycy typu 2
Medical Education