Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner
Technikum, Szkoła policealna
Rea
Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej żywności, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
Szczegóły
Tytuł: Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelnerPodtytuł: Technikum, Szkoła policealna
Autor: Czerwińska Dorota
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788302140822
Kategoria: Podręczniki
MEN: 2010
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 176
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.26 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Biologia Ćwiczenia Część 1 Organizm człowieka jako zintegrowana całość Zakres podstawowy
Liceum, technikum
Liceum, technikum
ŻAK Wydawnictwo Akademickie
English Plus 2 Workbook + CD
Gimnazjum
Gimnazjum
Oxford University Press