Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner
Technikum, Szkoła policealna

Rea

  • Rok wydania: 2013
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
34,80 PLN
Nasza cena
28,60 PLN



Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej żywności, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.

Szczegóły

Tytuł: Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner
Podtytuł: Technikum, Szkoła policealna
Autor: Czerwińska Dorota
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788302140822
Kategoria: Podręczniki
MEN: 2010
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 176
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.26 kg

Recenzje