Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie.
Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.
Szczegóły
Tytuł: Domowe wędzenie żywnościAutor: Anderson Warren R.
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377732175
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 256
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.466 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Joga światłem życia
Galaktyka
Gotowanie na parze
Dragon
ABC gotowania
Egmont
Pol Pot
Pola śmierci
Pola śmierci
Prószyński i S-ka