Początek wiosny, czas nadziei
Święta Wielkiej Nocy przepełnia radość. Odradzające się życie symbolizują jaja, bez których nie obędzie się świąteczne śniadanie. A co poza tradycyjnym żurkiem urozmaici uroczysty rodzinny posiłek? Klasyczny pasztet czy jaja z farszem z wędzonego pstrąga, sałatka jarzynowa z domowym majonezem czy szynka ze szparagami? Razem z wiosennym przesileniem rośnie apetyt na słodkości: wyborne mazurki, orzeźwiające paschy i puszyste baby.
Wiele tu przepisów na potrawy, które mogą się stać kulinarnymi inspiracjami w codziennym menu, a elegancko podane na pięknie udekorowanym stole będą wyśmienicie smakować w ten wyjątkowy czas.
Producent:
Dressler Dublin sp. z o.o
ul. Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki (PL)
tel: +48 22 733 50 00
email: wydawnictwo@dressler.com.pl
Szczegóły
Tytuł: Wielkanoc Kuchnia świątecznaAutor: Jolanta Muras
Wydawnictwo: Świat Książki
ISBN: 9788379434480
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 112
Format: 21.0x25.9
Oprawa: Miękka
Waga: 0.385 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Wielkanoc
Olesiejuk
Radosna Wielkanoc
Zielona Sowa
Tradycyjna Wielkanoc
Zielona Sowa
Świętujemy Wielkanoc
Rafael