Poradnik dla osób, które wypróbowały już różne diety, mają za sobą nawet konsultacje dietetyka i całkiem długie okresy uzyskiwania normalnej masy ciała. Przyda się także osobom szczupłym, żeby zrozumiały, co robią inaczej niż osoby z nadwagą, i zachowały dobre nawyki do końca życia. Nie proponuje diety cud, ale przemyślenie naszego sposobu odżywiania i wdrożenie kilku zasad, które zapewnią nam ładną sylwetkę, dobre samopoczucie i pozwolą uniknąć chorób metabolicznych. Książka dedykowana wszystkim mamom i babciom, które w trosce o dzieci i wnuki przekarmiają je, ulegając niekontrolowanym prośbom o słodycze i fast foody, a następnie z tą samą troską próbują odchudzać.
Renata Ruszniak, absolwentka Akademii Medycznej w Lublinie oraz Poradnictwa Żywieniowego i Dietetycznego Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie. Udziela porad w warszawskiej Klinice Medycyny Estetycznej Rclinic osobom zdrowym, z nadwagą, niedoborami witaminowo-mineralnymi, odczuwającym chroniczne zmęczenie, nadmierną potliwość, chorym na cukrzycę, nadciśnienie tętnicze, hipercholesterolemię, czyli wszystkim potrzebującym pomocy w zakresie zmiany stylu odżywiania.
Szczegóły
Tytuł: Po pierwsze śniadaniePodtytuł: Jak jedzą szczupli.
Autor: Renata Ruszniak
Wydawnictwo: BIS
ISBN: 9788375513820
Liczba tomów: 1
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 96
Format: 23.4x16.4
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.24 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Fast&Fit Przepisy dla zapracowanych
Olesiejuk
Lunchbox na każdy dzień. FIT BENTO
Znak Horyzont
SIBO Jak z nim żyć, jak je leczyć?
Słowne (dawniej Burda Książki)
Tabliczka mnożenia - podkład na biurko dla ucznia
Visual System