Książka adresowana jest do miłośników kuchni i roślin. W jasny i przejrzysty sposób opisuje
wszystkie zioła stosowane w kuchni, ich właściwości smakowe i lecznicze. W książce przedstawiono wiele praktycznych wskazówek i porad dotyczących uprawy ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie. Świeże, bogate w witaminy i zdrowe zioła dodane do potraw gwarantują sukces kulinarny.
Szczegóły
Tytuł: Zioła w kuchni wyd. IIAutor: Gabriele Lehari
Wydawnictwo: RM
Kod paskowy: 9788377732229
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 64
Format: 16.4x20.9
Oprawa: Miękka
Waga: 0.17 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Rozmnażanie roślin
Nasiona Sadzonki Szczepienie
Nasiona Sadzonki Szczepienie
WIEDZA I ŻYCIE HACHETTE LIVRE
Owocowe przetwory
Świat Książki
Mały ogród
Hachette Livre
Zapytaj ogrodnika
Zysk i S-ka
Natura kuchni polskiej
Zwierciadło
Ziarna dają siłę
Buchmann