Szkoła pieczenia

Świat Książki

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 17.5x24.5 cm
  • Oprawa: oprawa twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
14,99 PLN
Nasza cena
11,28 PLN



Czy uda mi się upiec sernik lepszy od sernika mojej mamy?
Albo ciasto orzechowe smaczniejsze od orzechowca babci?
Najchętniej zaskoczyłabym obie doskonałą, soczystą tartą jabłkową własnego wypieku?
Szkoła pieczenia jest przeznaczona dla wszystkich, którzy od początku swojej przygody z pieczeniem chcą robić to dobrze. Nie trzeba od razu porywać się na wymyślne i skomplikowane ciasta: proste, smaczne, całkiem zwyczajne przysmaki – słodkie lub pikantne – również sprawią wiele uciechy rodzinie i znajomym. W podręczniku Dr. Oetkera obok klasycznego jabłecznika, babki piaskowej czy placka drożdżowego są też przepisy na pikantne śniadaniowe muffinki, precelki i bułeczki. Starannie opracowana, ze sprawdzonymi przepisami, opisująca krok po kroku wszystkie czynności, zilustrowana ponad 400 zdjęciami Szkoła pieczenia to niezbędny podręcznik sztuki kulinarnej zarówno dla początkujących, jak i bardziej zaawansowanych.

Producent:
Dressler Dublin sp. z o.o
ul. Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki (PL)
tel: +48 22 733 50 00
email: wydawnictwo@dressler.com.pl


Szczegóły

Tytuł: Szkoła pieczenia
Autor: Dr Oetker
Wydawnictwo: Świat Książki
ISBN: 9788379436170
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 156
Format: 17.5x24.5 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.55 kg

Recenzje