Co zrobić, żeby panierowany sznycel był chrupiący?
Jak upiec delikatną, soczystą pieczeń?
Czy zawijanie gołąbków jest trudne?
Szkoła gotowania Dr. Oetkera jest przeznaczone dla wszystkich, którzy chcą dobrze gotować. To nie tylko podręcznik dla początkujących, ale poradnik dla tych, którzy jeszcze nie zaprzyjaźnili się z kuchnią, a chcą się zdrowo odżywiać w domu.
W kolejnych rozdziałach zapoznamy się z wiadomościami na temat: jak ugotować klasyczną zupę, usmażyć smaczne placki, zrobić pyszny deser.
Przepisy i porady podane w książce były wielokrotnie testowane i sprawdzane, a ponad 400 zdjęć ilustrujących poszczególne czynności pomaga zgłębić tajniki gotowania.
To się musi udać!
Jak upiec delikatną, soczystą pieczeń?
Czy zawijanie gołąbków jest trudne?
Szkoła gotowania Dr. Oetkera jest przeznaczone dla wszystkich, którzy chcą dobrze gotować. To nie tylko podręcznik dla początkujących, ale poradnik dla tych, którzy jeszcze nie zaprzyjaźnili się z kuchnią, a chcą się zdrowo odżywiać w domu.
W kolejnych rozdziałach zapoznamy się z wiadomościami na temat: jak ugotować klasyczną zupę, usmażyć smaczne placki, zrobić pyszny deser.
Przepisy i porady podane w książce były wielokrotnie testowane i sprawdzane, a ponad 400 zdjęć ilustrujących poszczególne czynności pomaga zgłębić tajniki gotowania.
To się musi udać!
Szczegóły
Tytuł: Szkoła gotowaniaAutor: Dr Oetker
Wydawnictwo: Świat Książki
ISBN: 9788379436194
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 156
Format: 17.5x24.5 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.548 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Poradnik mechanika samochodowego
Wydawnictwa Komunikacji i Łączności WKŁ
Sekret. Potęga młodości
Nowa Proza
Samochody
Olesiejuk
Szybkie samochody
Olesiejuk
TAPAS
Vemag
Pyszne 25. Nowa porcja przepisów
Znak Literanova
Szkoła pieczenia
Świat Książki
Disney Baby Usypianki
Ameet