Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.6 Sporządzanie potraw i napojów Część 1
Technikum
Format-AB
Zbiór autorstwa Joanny Ewy Kowalskiej przeznaczony dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
Szczegóły
Tytuł: Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.6 Sporządzanie potraw i napojów Część 1Podtytuł: Technikum
Autor: Joanna Ewa Kowalska
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184436
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 96
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.17 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Uleczyć nieuleczalne Część 1
Serwis Galaktyka
Jak żyć długo i zdrowo
SERWIS GALAKTYKA
Jak wiązać krawaty
Buchmann
Jak składać serwetki
Buchmann
Ciało i ducha ratować żywieniem
Michalineum