Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań. Rok wydania: 2014.
Szczegóły
Tytuł: Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.6 cz.2Autor: Joanna Ewa Kowalska
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184573
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Zbiór zadań
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 100
Format: 14,5x20,5 cm
Oprawa: broszurowa