Zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów - zawód kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych. Zbiór zawiera dziewięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz jedno zadanie praktyczne. Testy zostały przygotowane zgodnie z podstawami programowymi dla kucharza i dla technika żywienia i usług gastronomicznych.
Szczegóły
Tytuł: Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6 Sporządzanie potraw i napojówAutor: Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Anna Tomaszewska, Małgorzata Włodarczyk
Wydawnictwo: eMPi2
ISBN: 9788365149015
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Testy
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 88
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.16 kg