Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych
WSiP
Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią jeszcze problem, i umożliwia rzetelną samoocenę. Ćwiczy w rozwiązywaniu praktycznej i teoretycznej części egzaminu zawodowego.
Szczegóły
Tytuł: Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznychAutor: Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302153563
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Repetytorium
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 254
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.39 kg