Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych
Kucharz. Kwalifikacja T.6
WSiP
Zakres:
kwalifikacja T.6 (Sporządzanie potraw i napojów)
Podręcznik do nauki:
przygotowania się do części pisemnej egzaminu zawodowego,
sprawdzenia swoich umiejętności przed częścią praktyczną egzaminu zawodowego,
zapoznania się z nowymi przepisami i wymaganiami egzaminacyjnymi.
Szczegóły
Tytuł: Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznychPodtytuł: Kucharz. Kwalifikacja T.6
Autor: Dominik Piotr
Wydawnictwo: WSiP
Seria: TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY
ISBN: 9788302146695
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Testy
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 80
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.14 kg