Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych
Kucharz. Kwalifikacja T.6

WSiP

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 17.0x24.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
24,50 PLN
Nasza cena
21,60 PLN
Oszczędzasz 12%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Zakres: kwalifikacja T.6 (Sporządzanie potraw i napojów) Podręcznik do nauki: przygotowania się do części pisemnej egzaminu zawodowego, sprawdzenia swoich umiejętności przed częścią praktyczną egzaminu zawodowego, zapoznania się z nowymi przepisami i wymaganiami egzaminacyjnymi.

Szczegóły

Tytuł: Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych
Podtytuł: Kucharz. Kwalifikacja T.6
Autor: Dominik Piotr
Wydawnictwo: WSiP
Seria: TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY
ISBN: 9788302146695
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Testy
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 80
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.14 kg

Recenzje