Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne
WSiP
Publikacja skierowana do uczniów klas 3 szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych).
Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru, i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych.
Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru, i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych.
Szczegóły
Tytuł: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalneAutor: Piotr Dominik
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302150265
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Testy
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 96
Format: 17 x 24.5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.158 kg