Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne

WSiP

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 17 x 24.5 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
47,10 PLN
Nasza cena
42,84 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Publikacja skierowana do uczniów klas 3 szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych).

Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru, i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych.

Szczegóły

Tytuł: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Piotr Dominik
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302150265
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Testy
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 96
Format: 17 x 24.5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.158 kg

Recenzje