Obsługiwanie gości. Ćwiczenia. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne
WSiP

Publikacja skierowana do uczniów kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości).
Zeszyt ćwiczeń zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Części 1 i 2. Polecenia dotyczą takich zagadnień, jak: procedury i zasady bezpieczeństwa, wymagania wobec kelnera, wyposażenie i wystrój zakładu gastronomicznego, aranżacja sal dla gości, karty menu oraz zasady obsługiwanie gości. Zadania zilustrowano licznymi rysunkami i zdjęciami.
Zeszyt ćwiczeń zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Części 1 i 2. Polecenia dotyczą takich zagadnień, jak: procedury i zasady bezpieczeństwa, wymagania wobec kelnera, wyposażenie i wystrój zakładu gastronomicznego, aranżacja sal dla gości, karty menu oraz zasady obsługiwanie gości. Zadania zilustrowano licznymi rysunkami i zdjęciami.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa (PL)
tel: 801220555
email: wsip@wsip.com.pl
Szczegóły
Tytuł: Obsługiwanie gości. Ćwiczenia. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalneAutor: Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302147241
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: ćwiczenia
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 136
Format: 20.5 x 29.5 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.31 kg