Obsługiwanie gości. Ćwiczenia. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne
WSiP
Publikacja skierowana do uczniów kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości).
Zeszyt ćwiczeń zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Części 1 i 2. Polecenia dotyczą takich zagadnień, jak: procedury i zasady bezpieczeństwa, wymagania wobec kelnera, wyposażenie i wystrój zakładu gastronomicznego, aranżacja sal dla gości, karty menu oraz zasady obsługiwanie gości. Zadania zilustrowano licznymi rysunkami i zdjęciami.
Zeszyt ćwiczeń zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Części 1 i 2. Polecenia dotyczą takich zagadnień, jak: procedury i zasady bezpieczeństwa, wymagania wobec kelnera, wyposażenie i wystrój zakładu gastronomicznego, aranżacja sal dla gości, karty menu oraz zasady obsługiwanie gości. Zadania zilustrowano licznymi rysunkami i zdjęciami.
Szczegóły
Tytuł: Obsługiwanie gości. Ćwiczenia. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalneAutor: Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302147241
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: ćwiczenia
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 136
Format: 20.5 x 29.5 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.31 kg