Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ

Rea

  • Rok wydania: 2004
  • Format: 19.0x25.0
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
44,21 PLN
Nasza cena
38,55 PLN



Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.

Szczegóły

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ
Autor: Małgorzata Konarzewska Barbara Zielonka Maria Konarzewska-Sokołowska
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788302141058
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 208
Format: 19.0x25.0
Oprawa: miękka

Recenzje