Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1

WSiP

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 17.0 x 24.5 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
78,30 PLN
Nasza cena
71,20 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 65,99 zł



Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik.

Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną).

Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje.


Szczegóły

Tytuł: Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1
Autor: Katarzyna Kocierz
Wydawnictwo: WSiP
Seria: Technika w produkcji cukierniczej
ISBN: 9788302147371
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 288
Format: 17.0 x 24.5 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.43 kg

Recenzje