Pizza margherita czy pepperoni? Tosty z szynką czy z serem? A może warto przygotować coś mniej standardowego? Pizze, tosty, zapiekanki to kilkadziesiąt znakomitych przepisów stworzonych i przetestowanych przez czytelników miesięcznika PRZYŚLIJ PRZEPIS!
Grzanki prowansalskie z bakłażanem, pizza na francuskim cieście lub tosty z sosem truskawkowym bez wątpienia zachwycą zarówno domowników, jak i gości.
Szczegóły
Tytuł: Pizze, tosty, zapiekankiWydawnictwo: Słowne (dawniej Burda Książki)
ISBN: 9788377789094
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 144
Format: 15.0x21.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.44 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Anatomia układu ruchu Przewodnik do ćwiczeń
Edra Urban & Partner
Anatomia układu ruchu
Edra Urban & Partner
Doradca smaku
Muza
Doradca smaku 2
Muza
Jadalne kwiaty
Pascal
Pyszne chwasty
Pascal