W książce zawarty jest zarys dziejów chińskiej sztuki kulinarnej, cieszącej się zasłużoną renomą wśród znawców i smakoszy. Autor przytacza w niej również 140 przepisów, stanowiących bardzo skromny fragment niezwykle bogatej (ponad kilka tysięcy potraw!) i urozmaiconej kuchni Chin.
Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.
Szczegóły
Tytuł: Tradycje i sztuka kulinarna Chin (dodruk na życzenie)Autor: Burski Ksawery
Wydawnictwo: Akademickie Dialog
Kod paskowy: 9788386483112
Rok wydania: 1995
Ilość stron: 328
Format: 145 x 205 mm
Oprawa: Miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
PYSZNY OBIAD W PÓŁ GODZINY
Studio Emka
Jest ser!
Bernardinum
Gruziński smak
Wielka Litera
Damy ze skazą. Kobiety, które dały Polsce koronę
Znak Horyzont
Helisa
W.A.B.
Kiedy dojrzeją porzeczki
Wolno