Jest ser! to relacje z podróży dziennikarskich po Europie i Polsce w poszukiwaniu smaku serów. Druga część książki to przepisy kulinarne, w których sery są głównymi produktami. Przepisy ( a jest ich ponad 200) są przeznaczone na wszystkie posiłki czyli od śniadania po kolacje.
Książka zawiera także precyzyjną instrukcję dla amatorów jak zrobić we własnej kuchni ser długo dojrzewający.
Książka zawiera także precyzyjną instrukcję dla amatorów jak zrobić we własnej kuchni ser długo dojrzewający.
Kraj produkcji: PL
Producent:
Wydawnictwo Bernardinum
Biskupa Dominika 11
83-130 Pelplin (PL)
tel: 585361757
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: Jest ser!Autor: Piotr Adamczewski
Wydawnictwo: Bernardinum
ISBN: 9788378235187
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 256
Format: 20.5 x 14.5 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.38 kg
Kraj produkcji: PL
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sery, masło, jogurt, kefir
Multico
Ziołowy ogród
Praktyczny poradnik
Praktyczny poradnik
Publicat
Wódka Biblioteczka konesera
Olesiejuk
W dżungli życia
napisane na nowo
napisane na nowo
Słowne (dawniej Burda Książki)
Jak pokochać siebie?
Podręcznik życiowej przemiany
Podręcznik życiowej przemiany
Edipresse Polska