Zdrowe gotowanie w kombiwarze i parowarze

RM

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 23.3x23.7cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
19,90 PLN
Nasza cena
13,13 PLN
Oszczędzasz 35%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Delikatne i zdrowe gotowanie na parze W książce pokazano, w jaki sposób za pomocą jednego urządzenia, parowaru lub kombiwaru, które zdobywają swoje miejsce we współczesnej kuchni, zdrowo i szybko przygotować pełnowartościowy posiłek. Zawiera liczne przepisy, dzięki którym można przygotować mnóstwo potraw. Wszystkie niewielkim nakładem pracy i bez szczególnych umiejętności kulinarnych, co dowodzi, jak bardzo wszechstronna jest ta metoda gotowania. W książce znajdziemy m.in.: informacje o zasadach użytkowania parowaru i kombiwaru, podstawy wiedzy o gotowaniu za pomocą pary wodnej i/lub gorącego powietrza, wiele wyjątkowych i wypróbowanych przepisów (także wykonywanych metodą obróbki w niskiej temperaturze). Zaproponowane w książce przepisy są praktyczne opisane w taki sposób, by można je było zrealizować we wszystkich powszechnie używanych na rynku urządzeniach. Dodatkowo podane są porady żywieniowe dietetyka oraz wskazówki i porady kucharza profesjonalisty. Dzięki tej książce przygotujesz pełnowartościowe i kompletne menu nawet dla dużej liczby gości lub domowników. Szybko i bez stresu zabłyśniesz przygotowaniem nowego dania - począwszy od wyrafinowanych przekąsek, przez delikatne zupy, pyszne sałatki, smakowite ryby i potrawy mięsne, po słodkie desery.

Szczegóły

Tytuł: Zdrowe gotowanie w kombiwarze i parowarze
Autor: Ferencsin Georg
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377733769
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 96
Format: 23.3x23.7cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.368 kg

Recenzje