Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część II podręcznika obejmuje zagadnienia związane z chowem bydła i trzody chlewnej.
Szczegóły
Tytuł: Rolnictwo, cz. II. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewnaPodtytuł: 52/2014
Autor: Teresa Nałęcz-Tarwacka
Wydawnictwo: Hortpress
ISBN: 9788361574866
Kategoria: Podręczniki
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 276
Format: 17,6x25,0
Oprawa: miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Anatomia zwierząt domowych Repetytorium
Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne