Książka o owsie, jego składzie chemicznym, przetwórstwie, możliwościach wykorzystania w żywieniu zdrowego a także chorego człowieka
Szczegóły
Tytuł: Owies, chemia i technologiaAutor: Gąsiorowski Henryk
Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Kod paskowy: 9788309016403
ISBN: 8309016409
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 181
Format: 16.6x23.4
Oprawa: Miękka
Waga: 0.35 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Jęczmień Chemia i technologia
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Hodowla i użytkowanie bydła
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Pasze i dodatki paszowe
Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Rasy zwierząt gospodarskich (dodruk 2020)
Wydawnictwo Naukowe PWN