Książka pomoże ci w odnalezieniu się w gąszczu faktów i mitów dotyczących tego, co powinno się jeść w trakcie terapii.
W pierwszej części książki znajdziesz mnóstwo informacji na temat odżywiania się w tym trudnym okresie oraz wskazówki, które pozwolą ci wybrać najbardziej odpowiednią dla siebie dietę. W drugiej ? ponad 150 przepisów na pożywne potrawy i przekąski na czas leczenia (dania bardziej kaloryczne i łatwiejsze do zjedzenia) i po jego zakończeniu (propozycje zdrowych dań, które pomagają utrzymać zrównoważoną dietę).
Przepisami podzielili się również cenieni szefowie kuchni i krytycy kulinarni, m.in. Mary Berry, Nigella Lawson, Ruth Rogers i Rick Stein.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia antyrakowaWydawnictwo: Publicat
ISBN: 9788324521166
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 256
Format: 22.0x26.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.055 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Ukryci w Paryżu
Pascal
Jak być najlepszym przyjacielem psa
Galaktyka