Przekąski przyrządzamy na śniadanie, lunch, podwieczorek czy kolację. Gdy zamierzamy zjeść coś samotnie lub we dwoje i gdy spodziewamy się gości. W tej książce znajdziecie przepisy na bardzo różnorodne małe dania, m.in. bruschettę z salsą brzoskwiniową, jajka zapiekane w pomidorach, sałatkę Waldorf oraz carpaccio z łososia. Wszystkie zachwycają wykwintnym smakiem.
Szczegóły
Tytuł: 100 najlepszych przepisów Na klasyczne przekąskiWydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327432803
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 224
Format: 16.5x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.61 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zeszytowy trening mowy, czyli ćwiczenia logopedyczne dla dzieci
Nasza Księgarnia
100 najlepszych przepisów Bez glutenu
Olesiejuk