Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.
Szczegóły
Tytuł: Mięsa Najlepsze potrawy i marynatyAutor: Manning Anneka
Wydawnictwo: Świat Książki
Seria: KLASA MISTRZÓW
ISBN: 9788380312371
Tytuł oryginału: The ultimate book of meat game
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Wiśniewska Natalia
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 192
Format: 19.0x24.0cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.686 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Rerki r I zabawy z głoskami
Harmonia
W mojej tajskiej kuchni
Pascal
Jaglany detoks
Pascal
Wypieki Chleby pizze ciasta pączki słodkie zawijańce
Świat Książki