Jak piec pieczywo i najrozmaitsze ciasta, pikantne i deserowe Kompetentny przewodnik po świecie pieczenia, dzięki któremu poznamy rodzaje i najważniejsze techniki wypieku ciasta. Książka ze zdjęciami ilustrującymi czynność po czynności, umożliwi nam przygotowanie takich rarytasów jak: kiełbaski w cieście i słodkie bułeczki z rodzynkami, chałki, chleby z suszonymi owocami lub drożdżowe, pieczone pierogi z mięsnym nadzieniem, eleganckie tarty z owocami, a nawet imponujące croquembouche.
Szczegóły
Tytuł: Wypieki Chleby pizze ciasta pączki słodkie zawijańceAutor: Anneka Manning
Wydawnictwo: Świat Książki
Seria: KLASA MISTRZÓW
ISBN: 9788380312388
Tytuł oryginału: The ultimate book of breads pastries
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Rosłan Katarzyna
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 192
Format: 19.0x24.0cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.682 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Przepisy czytelników
167 przepisów. Wydanie specjalne 6/2012
167 przepisów. Wydanie specjalne 6/2012
Prószyński i S-ka
Czekolada 30 smakowitych przepisów
Olesiejuk
W mojej tajskiej kuchni
Pascal
Jaglany detoks
Pascal
Mięsa Najlepsze potrawy i marynaty
Świat Książki