Ajurwedyjska kuchnia dla wegan

Zielone wydawnictwo

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 20.0x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
69,00 PLN
Nasza cena
52,80 PLN
Oszczędzasz 24%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Ajurweda to holistyczny system leczniczy, który naucza, że zdrowie to efekt utrzymania równowagi pomiędzy trzema energiami zwanymi wata, pitta i kapha. Właściwe odżywianie dopasowane do naszej konstytucji odgrywa w tym kluczową rolę. Książka stanowi wyjątkowe źródło wiedzy i inspiracji dla wegan i sympatyków weganizmu. Oferuje ponad 120 przepisów na pyszne i zdrowe potrawy równoważące poszczególne konstytucje. Uczy, jak zastąpić nabiał stosowany w tradycyjnej ajurwedzie równie wartościowymi odpowiednikami wegańskimi. Jeśli pragniesz unikać produktów pochodzenia zwierzęcego i jednocześnie zaczynasz swoją przygodę z ajurwedą, tę książkę musisz mieć w biblioteczce! O autorce: Talya Lutzker - jest certyfikowanym praktykiem ajurwedy, dyplomowaną masażystką, nauczycielką jogi, profesjonalną kuchmistrzynią oraz założycielką Talya?s Kitchen - firmy cateringowej dostarczającej organiczne dania. Talya uzyskała licencjat z ochrony środowiska na University of California w Santa Barbara. Wiedzę praktyczną zdobywała u DeAnny Batdorff, założycielki dhyana Center of Health Sciences. Od 2003 specjalizuje się w ajurwedzie, oferując indywidualne konsultacje, wykonując masaże ajurwedyjskie oraz zabiegi pańca karmy. Talya prowadzi również zajęcia z jogi. Jej pasją jest kuchnia ajurwedyjska, którą realizuje gotując i prowadząc firmę cateringową.?

Szczegóły

Tytuł: Ajurwedyjska kuchnia dla wegan
Autor: Talya Lutzker
Wydawnictwo: Zielone wydawnictwo
ISBN: 9788362957002
Tytuł oryginału: The aiurvedic vegan kitchen
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Boniszewska Anna
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 220
Format: 20.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.582 kg

Recenzje