W jaki sposób możesz łatwo zmienić tradycyjne potrawy na wegańskie
Pomyśl, jak dobrze byłoby, gdyby istniała książka, która podsunie Ci sposoby na zastąpienie produktów pochodzących od zwierząt, dbając jednocześnie o to, by wegańskie zamienniki były podobne do oryginałów i również smaczne.
Jak się poczujesz, gdy zmieniając swoją dietę na zdrowszą będziesz mieć nie tylko satysfakcję z życia zgodnie z naturą, ale i radość z odkrywania bogactwa możliwości, jakie masz przechodząc na weganizm
Z publikacji dowiesz się między innymi:
- Co i jak powinniśmy jadać.
- Dlaczego mleko i jego przetwory nie służą zdrowiu.
- O zamiennikach mleka i mięsa.
- Jak skomponować przyprawy służące zdrowiu.
- Czego możesz użyć zamiast jajka.
- Jakie stosować zioła przyprawowe.
MOŻESZ wybrać weganizm!
Nie musimy poddawać się ogólnemu schematowi życia. Tylko od nas zależy, jak się odżywiamy. Mamy możliwość korzystania z takich produktów, które nam służą i nie zatruwają powoli naszego organizmu. A zmieniając sposób żywienia nie ryzykujemy ani głodem, ani własnym zdrowiem. Przeciwnie. Nie musimy również skazywać na śmierć żadnego zwierzęcia, by nie być głodnym ani ilościowo, ani też jakościowo.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wstań i jedź. Niemożliwe jest osiągalne
KOŚCIUSZKI 1C
44-100 GLIWICE (Polska)
tel: 322321090
email: kontakt@zlotemysli.pl
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia wegankiAutor: Lidia Aleksandra Szadkowska
Wydawnictwo: Złote Myśli
ISBN: 9788375823707
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 140
Format: 15.0x21.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.195 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Warzywa
Multico
Przyprawy i zioła
Kuchnia polska
Kuchnia polska
Literat
Potrawy mączne
Kuchnia polska
Kuchnia polska
Literat
Dobra kuchnia Zimne napoje
Dragon
Jak zostać wegetarianinem 5 prostych kroków
Źródła Życia