Najprostsze potrawy nabierają wyjątkowego smaku, gdy są przygotowane samodzielnie. Zacznij od zrobienia domowego majonezu, prostych sosów i sałatek, aby potem bez trudu przyrządzić dania obiadowe z pomysłem i przepyszne desery. W książce znajdziesz ponad 80 przepisów uporządkowanych pod względem stopnia trudności. Barwne fotografie, przedstawiające każdy etap wykonania poszczególnych dań (i dodatkowo pobudzające apetyt), pomogą z łatwością przyrządzić zarówno rosół i jajecznicę, jak i potrawy, które zawsze chcieliśmy ugotować, ale nigdy nie wiedzieliśmy jak - np. tartę, gaspacho albo ratatouille.
Ugotuj samodzielnie danie, które pobudzi nie tylko twój apetyt!
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia klasyczna Sztuka gotowania krok po krokuAutor: Keda Black
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377735626
Tytuł oryginału: Mon course de cuisine
Język oryginału: francuski
Tłumacz: Piątek Justyna
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 63
Format: 19.0x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.59 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Hiperprzestrzeń
Wszechświaty równoległe pętle czasowe i dziesiąty wymiar
Wszechświaty równoległe pętle czasowe i dziesiąty wymiar
Prószyński i S-ka
Rok 1984
Muza
Kuchnia indyjska Najlepsze przepisy
Publicat
Moby Dick
44
Wszystko, co lśni
Literackie
Gombrowicz.
Ja, geniusz
Ja, geniusz
Czarne
Słup ognia
Albatros