Uwielbiam!
Czasem mam ochotę na czystą kaszę jaglaną bez żadnych dodatków.
Taka kasza ma magiczne działanie.
Wzmacnia od środka.
Przywraca do równowagi.
Uspokaja żołądek.
Pieści skórę.
Kiedy wracam z dalekiej wyprawy przez trudne zakątki świata, gdzie się zmęczyłam, głodowałam, a czasem byłam zmuszona jeść to, czego nie lubię i co mi nie służy, zawsze zaczynam od kaszy jaglanej.
Zdarza się, że przez trzy dni jem tylko głównie kaszę jaglaną, bo mam na nią tak wielką ochotę.
I naprawdę porcja zdrowej, najlepiej ekologicznej kaszy jaglanej ugotowanej w niewielkiej ilości wody ze szczyptą soli (lub bez) fantastycznie czyści, naprawia, reguluje i przywraca wewnętrzną równowagę.
Szczegóły
Tytuł: Kasza jaglanaAutor: Beata Pawlikowska
Wydawnictwo: Edipresse Polska
ISBN: 9788379454419
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 336
Format: 18.8x25.0
Oprawa: Twarda
Waga: 1.14 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Soki i koktajle świata
Edipresse Polska
Blondynka w Urugwaju
Edipresse Polska
Etykieta japońska. Praktyczny podręcznik dobrych manier
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Cienie
Marginesy
Soczewica
Ponad 100 autorskich przepisów sprawdzonych w mojej kuchni
Ponad 100 autorskich przepisów sprawdzonych w mojej kuchni
Edipresse Książki
Rana
Marginesy
Makarony świata
Edipresse Polska