Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne

WSiP

  • Rok wydania: 2018
  • Format: 20.5 x 29 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
84,80 PLN
Nasza cena
77,08 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 73,04 zł



Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15. (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, które przypomina podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami – od zadań praktycznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, poprzez uzupełnienie tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycje projektów do zrealizowania w trakcie wycieczek lub praktyk zawodowych. Książka kładzie nacisk na uważne wykonywanie zadań, zachęca ucznia do wnikliwej samooceny i skłania do wyciągania wniosków. Publikacja może też stanowić cenny materiał powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminów.

Szczegóły

Tytuł: Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Piotr Dominik
Wydawnictwo: WSiP
Seria: Praktyczna nauka zawodu
ISBN: 9788302150456
Kategoria: Podręczniki
Technikum

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 168
Format: 20.5 x 29 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.415 kg

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: