Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
eMPi2
240 zadań testowych
6 zadań praktycznych
oprawa miękka
Zbiór zawiera sześć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz jedno zadanie praktyczne. Testy zostały przygotowane zgodnie z podstawą programową dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.
Szczegóły
Tytuł: Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznychAutor: Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Małgorzata Włodarczyk
Wydawnictwo: eMPi2
ISBN: 9788365149213
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 99
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg