Wege kuchnia zwyciężczyni III edycji MasterChefa! Dominika Wójciak, pasjonatka kulinarnych podróży po świecie i miłośniczka eksperymentów w kuchni, swoją książkę podzieliła na warzywne rozdziały: od buraka i ziemniaka, przez rabarbar i bób po dynię, fasolę i cukinię. Wybierz warzywo i zacznij działać w kuchni! Sezonowo, lokalnie, a przede wszystkim smacznie!
Szczegóły
Tytuł: Warzywo 100 sposobów na jarzynę BRAutor: Dominika Wójciak
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788376428635
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 288
Format: 16,5x24 cm
Oprawa: broszurowa
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sezonowe warzywo
Pascal
Perfect World #01
Kotori
Jadłonomia po polsku
Marginesy
Kuna za kaloryferem
Agora dla dzieci
Sęk w tym
Stolarka dla początkujących
Stolarka dla początkujących
Buchmann
Mieszkaj po swojemu
Buchmann
Daj gryza.
Smakowite historie o jedzeniu
Smakowite historie o jedzeniu
Dwie Siostry