Mąka, jajko, olej, sól, woda najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów; druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie przepyszne i wypróbowane. Pierogi Solejukowej najlepsze na świecie !
Szczegóły
Tytuł: Najlepsze na świecie pierogi Solejukowej WilkowyjePodtytuł: Przepisy na najlepsze pierogi!
Wydawnictwo: Edipresse Polska
ISBN: 9788379454853
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 120
Format: 19.0x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.745 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Katarynka
Greg
Gumka w ołówku Koh-I-Noor KIN 6312 (259598)
Koh-I-Noor
Moc pozytywnego myślenia
Studio Emka
Dekoracje motyle (19th-001)
Titanum