Znakomite polskie mięso wołowe jest warte zainteresowania ze względu na walory smakowe i odżywcze. W naszej książce znajdziecie porady, jak przyrządzać pieczenie na wyjątkowe okazje, odkryjecie wiele sposobów wykonania tradycyjnych zrazów lub delikatnych potrawek z cielęciną. Dla amatorów podróży kulinarnych, mamy przepisy na wołowinę po burgundzku lub chili con carne.
Szczegóły
Tytuł: Dobre bo polskie WołowinaWydawnictwo: Olesiejuk
Seria: DOBRE BO POLSKIE
ISBN: 9788327445445
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 128
Format: 22.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.57 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Pieczone, gotowane i w sosie mięso na różne okazje
Świat Książki
Domowe pieczywo
Olesiejuk
Dobre bo polskie Kurczak
Olesiejuk
Domowe wędliny z dziczyzny
Olesiejuk