Trzecia książka Roberta Winckiewicza w całości poświęcona jest dziczyźnie.
Dowiesz się z niej, jak postępować z tuszą, jak konserwować i przechowywać mięso oraz jak przygotować je do dalszej obróbki. Autor opisuje również, co jest potrzebne, by robić własne wędliny i kiełbasy. Znajdziesz tu ponadto liczne przepisy na domowe wędzonki, kiełbasy i inne wyroby, a także dania z dziczyzny. Publikacja uzupełniona jest o pomysły na doskonałe dodatki podkreślające smak mięsa. Obecne wydanie ukazuje się w nowej szacie graficznej.
Dowiesz się z niej, jak postępować z tuszą, jak konserwować i przechowywać mięso oraz jak przygotować je do dalszej obróbki. Autor opisuje również, co jest potrzebne, by robić własne wędliny i kiełbasy. Znajdziesz tu ponadto liczne przepisy na domowe wędzonki, kiełbasy i inne wyroby, a także dania z dziczyzny. Publikacja uzupełniona jest o pomysły na doskonałe dodatki podkreślające smak mięsa. Obecne wydanie ukazuje się w nowej szacie graficznej.
Producent:
Dressler Dublin sp. z o.o
ul. Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki (PL)
tel: +48 22 733 50 00
email: wydawnictwo@dressler.com.pl
Szczegóły
Tytuł: Domowe wędliny z dziczyznyAutor: Robert Winckiewicz
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327495235
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 208
Format: 17,5 x 23,5 cm
Oprawa: twarda
Waga: 0.708 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Dzikie smaki
Olesiejuk
Nalewki. Przewodnik z przepisami
Olesiejuk
Domowe wędliny tradycyjne oraz sous vide
Olesiejuk