Trzecia książka Roberta Winckiewicza w całości poświęcona jest dziczyźnie.
Dowiesz się z niej, jak postępować z tuszą, jak konserwować i przechowywać mięso oraz jak przygotować je do dalszej obróbki. Autor opisuje również, co jest potrzebne, by robić własne wędliny i kiełbasy. Znajdziesz tu ponadto liczne przepisy na domowe wędzonki, kiełbasy i inne wyroby, a także dania z dziczyzny. Publikacja uzupełniona jest o pomysły na doskonałe dodatki podkreślające smak mięsa.
Dowiesz się z niej, jak postępować z tuszą, jak konserwować i przechowywać mięso oraz jak przygotować je do dalszej obróbki. Autor opisuje również, co jest potrzebne, by robić własne wędliny i kiełbasy. Znajdziesz tu ponadto liczne przepisy na domowe wędzonki, kiełbasy i inne wyroby, a także dania z dziczyzny. Publikacja uzupełniona jest o pomysły na doskonałe dodatki podkreślające smak mięsa.
Szczegóły
Tytuł: Dzikie smakiAutor: Robert Winckiewicz
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327473066
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 192
Format: 21.5 x 29.5 cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Domowe wędliny z dziczyzny
Olesiejuk
Domowe wędliny tradycyjne oraz sous vide
Olesiejuk