Co było pierwsze jajko czy kura A co jest tańszym i mniej kalorycznym produktem spożywczym Oczywiście jajko. Tylko co zrobić, żeby przygotowana na jego bazie potrawa stała się kulinarnym rarytasem Jak urozmaicić omlet, aby okazał się wykwintnym daniem głównym podczas rodzinnej imprezy I czy z dnia na dzień można przemienić się w mistrza przekąsek oraz pysznych sufletów Dzięki książce, którą trzymasz w ręce tak. Zamieszczone w niej przepisy pomogą każdemu amatorowi kuchni umiejętnie i nad podziw szybko ugotować pożywną zupę, sporządzić wyszukany deser czy upiec smaczną zapiekankę, używając jako składnika podstawowego jajka. Barbara Jakimowicz-Klein, autorka tekstu, odsłania przed czytelnikiem tajniki sztuki kulinarnej. Doradza, jak zgodnie z zaleceniami Diety Funkcjonalnej Lecha Tkaczyka uatrakcyjnić każdy obiad i czego dodać do potraw, aby zyskały one ciekawy i głęboki smak. Ponadto przekonuje do kreatywnego gotowania, umożliwiającego nowe spojrzenie na tradycyjną polską kuchnię. Jeśli więc chcesz zabłysnąć wśród znajomych jako świetna gospodyni, twórczyni najlepszych wielkanocnych przysmaków sięgnij do tej książki. Naprawdę warto!
Szczegóły
Tytuł: Potrawy z jajekAutor: Barbara Jakimowicz-Klein
Wydawnictwo: Astrum
ISBN: 9788372779496
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 136
Format: 12.5x19.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.108 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Soda oczyszczona
500 praktycznych zastosowań
500 praktycznych zastosowań
K.E. Liber
Sekrety dekoracji z warzyw i owoców
Pracownia Sztuki Kulinarnej
Mężczyzna od a do z
Fides
Kobieta od a do z
Fides
Ocet 350 praktycznych zastosowań
K.E. Liber