Książka dotyczy psychospołecznego aspektu jedzenia pod wpływem emocji. Wyjaśnia, w jaki sposób jedzenie reguluje emocje i nastrój. Dowodzi, jak istotne dla prawidłowego funkcjonowania człowieka jest doświadczanie i radzenie sobie z własnymi emocjami, zwłaszcza w kontekście jedzenia. Przedstawia najnowsze badania z zakresu jedzenia emocjonalnego, jak również wyniki badań własnych.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Difin sp. z o.o.
ul. Kostrzewskiego 1
00-768 Warszawa (Polska)
tel: 228514561
email: info@difin.pl
Szczegóły
Tytuł: Jedzenie pod wpływem emocjiAutor: Kamila Czepczor-Bernat, Anna Brytek-Matera
Wydawnictwo: Difin
ISBN: 9788380853935
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 258
Format: 16.0 x 22.9 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.404 kg