Pasty można przygotować niemalże ze wszystkiego - warzyw, ziół, mięsa, ryb, jajek, serów , owoców, bakalii, a nawet takich słodyczy, jak czekolada czy ciasteczka!
Wierzę, że przeglądając tę książkę znajdziecie moc inspiracji i pomysłów na to, jakie składniki warto ze sobą połączyć, by wypróbować nowe kompozycje smakowe - wytrawne i słodkie, wegetariańskie i mięsne, kremowe i chrupiące
Maria Banach
Maria Banach jest autorką popularnego bloga gruszkazfartuszka.pl. Z dumą nosi tytuł pierwszego w Polsce BlogerChefa, zdobyty podczas ogólnopolskiego konkursu kulinarnego dla blogerów.
Mieszka w krainie pyry z gzikiem oraz szneki z glancem i ponad życie kocha placki z jabłkami.
śniadanie uważa za najważniejszy posiłek, dlatego stara się, by każdy nowy dzień rozpoczynał się pysznie.
Wierzę, że przeglądając tę książkę znajdziecie moc inspiracji i pomysłów na to, jakie składniki warto ze sobą połączyć, by wypróbować nowe kompozycje smakowe - wytrawne i słodkie, wegetariańskie i mięsne, kremowe i chrupiące
Maria Banach
Maria Banach jest autorką popularnego bloga gruszkazfartuszka.pl. Z dumą nosi tytuł pierwszego w Polsce BlogerChefa, zdobyty podczas ogólnopolskiego konkursu kulinarnego dla blogerów.
Mieszka w krainie pyry z gzikiem oraz szneki z glancem i ponad życie kocha placki z jabłkami.
śniadanie uważa za najważniejszy posiłek, dlatego stara się, by każdy nowy dzień rozpoczynał się pysznie.
Szczegóły
Tytuł: Smarowidła, pasty i inne cudaAutor: Maria Banach
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327451217
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 192
Format: 19,5x25 cm
Oprawa: twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Jedzenie, które leczy
wyd. 2021
wyd. 2021
Zwierciadło