Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu. Domowy wyrób wędlin to: - rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie; - sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu; - zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Aleje Jerozolimskie 53
00-697 Warszawa (Polska)
tel: 22 564 08 00
email: biuro@multicobooks.pl
Szczegóły
Tytuł: Kiełbasy własnego wyrobuPodtytuł: 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
Autor: Bernhard Gahm
Wydawnictwo: Multico
Seria: Zrób to sam
ISBN: 9788370734374
Tytuł oryginału: WURSTE, SULZEN, PASTETEN SELBSTGEMACHT
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Grabowski Adam
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 144
Format: 13.0x19.0cm
Oprawa: Kartonowa
Waga: 0.19 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Nowele i opowiadania
Dragon
Domowe wędliny z dziczyzny
Olesiejuk
Eliza Orzeszkowa. Opowiadania
Siedmioróg