Domowy wyrób serów

RM

  • Rok wydania: 2024
  • Format: 16.2x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)
Sugerowana cena
60,00 PLN
Nasza cena
50,40 PLN
Oszczędzasz 16%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 37,43 zł



Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków! Przemiana mleka w ser to zadanie, któremu może sprostać każdy z nas. Nawet w warunkach domowych, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą, da się osiągnąć zaskakująco dobre rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, lecz także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowym zajęciem? Książka dokładnie opisuje składniki, wyposażenie oraz techniki wyrobu serów. Zawiera liczne przepisy na różne rodzaje serów, a także wskazówki i receptury wypróbowane przez miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – pewnie stawiać pierwsze kroki.

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa (Polska)
tel: 22 870 60 46
email: handlowy@rm.com.pl


Szczegóły

Tytuł: Domowy wyrób serów
Autor: Ricki Carroll
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381518451
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 280
Format: 16.2x23.5cm
Oprawa: Miękka

Recenzje