Wędzenie i wędliny to wspaniała książka z przepisami i poradami na domowy wyrób mięsa. Jest to idealna lektura dla tych, którzy chcą poprawić jakość i smak spożywanych produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania czasu wolnego, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
Szczegóły
Tytuł: Wędzenie i wędlinyWydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788380383111
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 64
Oprawa: Miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kociołkowanie po polsku
Studio Emka
Dania z wołowiny. W kuchni
Olesiejuk
Koperty C6, 25 szt. - białe (7242)
AbiSystem
Kalendarz biurkowy Kota Jaśniepana 2021
Dwukropek
W cieniu Everestu
SQN - Sine Qua Non